Állíthatom, hogy Mary a világ legjobb hirdetési üzletkötője és imádja az ügyfeleit. Egyik rendezvényükre saját sütésű sajtos pogácsát hozott., a receptjét is megkaptam. Hmmmm... Azóta sütöm, azóta variálom a Mary-féle pogácsát. Ma így készült:
2,5 dl tejet és 16 dkg margarint egy kávéskanál sóval felforraltam, majd a tűzről levéve robotgéppel belekevertem 32 dkg lisztet. Ennek kb. egyharmada graham liszt, hogy egészségesebb legyen a sütink. A lisztes ragacsos masszába egyenként hat tojást vegyítettem, folyamatos keverés mellett. A végén következett 32 dkg reszelt sajt, ennek fele füstölt. A masszából kisebb kanállal sütőpapírral bélelt tepsire halmokat rakok. Az a jó benne, hogy nem kell formázgatni, szaggatni: minél borzasabbak a sós sütik, annál izgalmasabb! Isteni finom és másnapra sem szárad ki, így vendégségre előre is lehet készülni vele.